Tähän mennessä on jo käynyt selväksi, että rokotusvimmalla ei ole mitään tekemistä viruksen tai pandemian kanssa. Omikron-variantti kuuluu olevan melko harmiton, ilmeisesti kukaan maailmassa ei ole vielä kuollut siihen. Silti meillä Suomessa ja muissa Euroopan maissa on käynnistetty massiivinen rokotusoperaatio, jota höystetään valehtelulla, suostuttelulla ja kiristämisellä. Samaan aikaan tiedetään, että on olemassa tehokkaita lääkkeitä koronan hoitoon. Herää väistämättä kysymys: miksi kaikki ihmiset pitää saada rokotettua? Mikä on tämän operaation tavoite?

Kirjoitin jo aikaisemmin aiheesta ja totesin, että tavoitteena on todennäköisesti digitaalinen yleismaailmallinen henkilöllisyystodistus. Mutta tämä ei riitä selitykseksi. Olisi teoriassa mahdollista siirtyä digitaaliseen henkilöllisyys- ja terveystodistukseen jopa sirun muodossa samalla periaatteella kuin ollaan siirrytty esim. sähköiseen tunnistautumiseen, kännyköiden ym. käyttöönottoon. Rokottamisella näyttäisikin olevan itseisarvo: on olemassa jokin syy, miksi kaikki ihmiset pitää nimenomaan rokottaa. Valistunut arvaukseni on, että se syy löytyy rokotteen sisällöstä.

Muistellaanpa miten rokotteet lanseerattiin meille. Tekniikan Maailma kertoi meille noin vuosi sitten, että ”Koodipätkä matkustaa ihmisen elimistöön lipidinanopartikkelin kyydissä” (https://tekniikanmaailma.fi/korkeaa-kuumetta-kipuja-ja-vasymysta-pfizerin-ja-modernan-koronarokotteet-voivat-aiheuttaa-osalle-voimakkaita-mutta-ohimenevia-sivuoireita-arvostettu-tiedelehti-raportoi/). Mutta lipinanopartikkeli ei ole minkään aineen kemiallinen nimi. Lipidi  tarkoittaa rasva-ainetta ja nano viittaa kokoon. Partikkeli taas tarkoittaa hiukkasta. Yhtä hyvin voitaisiin kuvata jotain ainetta vaikkapa nimellä minirasvahiukkanen tai jättiproteiinipallero. Kuulostaako tieteelliseltä?

Vielä pari viikkoa sitten sana lipidinanopartikkeli esiintyi vielä Pfizerin omassa Comirnaty-rokotteen tuoteselosteessa. Tänään kun vilkaisin, sana oli poistettu sieltä. Sana mainitaan kuitenkin vielä esim. tässä eurooppalaisessa tuoteselosteessa kohdassa 2. https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2021/20210713152604/anx_152604_fi.pdf

Kysyin Pfizeriltä mitä aineita lipidinanopartikkeli sisältää ja mihin sen käyttö kuljettimena perustuu. Tässä vastaus:

Pfizerin%20vastaus.jpg

 

Omat havaintoni ovat yhteneväiset sen kanssa, mitä muut tahot ovat saaneet (= eivät ole saaneet) selville piikkien sisällöstä, mm: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c2cfff14-f373-4236-b46e-476a98190dba .

Lääkefirmat siis väittävät, että lipidinanopartikkelin tarkoitus olisi se, että se kuljettaa mRNA:n solun sisälle. Mutta tietääkseni yhdelläkään lipidillä ei ole tällaisia ominaisuuksia. Sen sijaan tunnemme yhden aineen, jolla näitä ominaisuuksia on. Tämä aine on nimeltään grafeeni.

Mitä grafeeni on? Aineesta saa hyvän yleiskäsityksen Kemia-lehden 03/2013 artikkelista.
https://www.kemia-lehti.fi/wp-content/uploads/2013/03/kem309_grafeeni.pdf

Kyseessä on siis nanokokoinen aine, jolla on useita sovellusalueita. Yksi tärkeä sovellusalue on lääkekuljettimet. Aiheesta on tehty mm. gradu Jyväskylän yliopistossa: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/77253#.

Miksi sitten grafeenin olemassaolo piikeissä pitäisi salata? Vastaus on yksinkertainen: koska se on myrkyllistä, ja koska sillä tiedetään olevan vakavia haittavaikutuksia. Esim. tässä katkelma JYU:ssa tehdystä, Alzheimerin taudin hoitoa käsittelevästä kandidaatintutkielmasta ( https://jyx.jyu.fi/bitstream/handle/123456789/75661/URN%3ANBN%3Afi%3Ajyu-202105172935.pdf?sequence=1&isAllowed=y ):

“Graphene-based materials are promising carriers for the targeted delivery of drugs due to the
unique properties of graphene that allow drugs to attach efficiently on the surface of graphene.
Since the prepared drug systems may have adverse biological effects, such as thrombosis or
hemolysis
, focusing on the biological behaviour of the graphene-based materials is highly
essential.” 

Tässä katkelma niin ikään JYU:ssa tehdystä, grafeenia käsittelevästä kandidaatintutkielmasta "Grafeenin biologiset sovellukset" (https://jyx.jyu.fi/bitstream/handle/123456789/60746/1/URN%3ANBN%3Afi%3Ajyu-201812205278.pdf ):

"Grafeenilla on kuitenkin myös haitallisia vaikutuksia biologisissa ympäristöissä, mikä tulee ottaa huomioon biosensoreiden valmistuksessa. Esimerkiksi grafeenin ja proteiinien vuorovaikutus biologisissa nesteissä voi muuttaa proteiinin fysikaalisia ominaisuuksia ja vahingoittaa immuunipuolustusjärjestelmää."

On olemassa vielä yksi viite siihen, että rokotteet todellakin sisältävät grafeenia. Alussa mainitussa Kemia-lehden artikkelissa sanotaan mm. näin:

”Kemiallisen funktionalisoinnin avulla grafeenille on löydetty myös biologisia ja lääketieteellisiä sovelluksia. Grafeeni ja monet sen johdannaiset sakkautuvat biologisissa nesteissä, mikä on lääketieteellisessä käytössä estettävä. Se tapahtuu kiinnittämällä polyetyleeniglykolipolymeeria ultrapienten, alle 10 nanometrin grafeenioksidihitujen pintaan. Sen jälkeen polymeeriin voidaan liittää kohdistinmolekyyli, joka kiinnittää
kokonaisuuden esimerkiksi syöpäsolukkoon, sekä lääkeainemolekyyli; soluviljelykokeissa on käytetty doksorubisiinia.Lääke  irtoaa grafeenista kohdesolukossa, jossa happamuustaso on erilainen kuin
solukon ulkopuolella.”

Ja kas, Comirnaty-rokotteen tuoteselosteesta löytyy polyetyleeniglykoli (ks. kohta 6)

https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29864&i=PFIZER_COMIRNATY

No hyvä, mutta miksi meille sitten pitäisi pakkopiikittää tätä myrkyllistä ja haittavaikutuksia aiheuttavaa grafeenia? Suomi24-keskustelupalstalla selvästikin asioista perillä oleva anonyymi henkilö kirjoittaa näin:

”Alzheimerintaudin tunnistamisessa on testattu grefeenioksideja. Grafeenioksidit kykenevät ottamaan vastaan 41,6 gigahertsin taajuudella radiosignaalia.
Teoriassa jos ihminen liitettäisi tietoverkkoon, pitäisi aivoihin saada ujutettua grafeenioksidia tavalla tai toisella. Luultavasti juuri grafeenioksidi tulee olemaan se keino, jonka eteen eniten tutkimuksessa tullaan juuri nyt panostamaan.
Asiaa on tutkittu paljonkin mm. Jyväskylän yliopistolla.


Onko sitten utopistista ajatella, että pyrkimyksenä olisi ihmisaivojen liittäminen tietoverkkoon? Ei ainakaan Elon Muskin mielestä, jolla on ollut tämän suuntaisia suunnitelmia jo vuodesta 2015:  https://www.iltalehti.fi/digi/a/2016060621686646 . (Tässä yhteydessä voidaan myös kysyä mistä hyvästä Elon Musk tässä äskettäin kiitti Sanna Marinia julkisesti).

Oma tulkintani tilanteesta on tämä: Olemme kaikki osallistumassa lääketieteelliseen kokeeseen, jossa 7 eri ”rokote”variaatiolla tutkitaan grafeenin ja sen johdannaisten vaikutusta ihmiskehoon. Tässä vaiheessa grafeenia ei välttämättä vielä viedä aivoihin (tosin sekin vaihtoehto on olemassa, ja rokotettujen asenteiden jyrkkä muutospuoltaisi tätä vaihtoehtoa), mutta tutkimus on tärkeä siksi, että löydettäisiin sellainen grafeenin muoto, jolla on mahdollisimman vähän haittavaikutuksia, ja jota kokeen jälkeen voidaan alkaa syöttämään aivoihin. Kokeen jälkeenhän tämä on hyvin yksinkertaista, koska ihmiset on huijattu hyväksymään koronapassi, ja passia voidaan jatkossa käyttää pakottamaan ihmiset mihin tahansa toimenpiteeseen sen uhalla, että heidän passinsa suljetaan ja he menettävät pääsyn paitsi erilaisiin tilaisuuksiin, myös mm. omiin rahavaroihinsa. (Huomaa, että jo nyt Nordea tarjoaa mahdollisuutta käyttää verkkopankkia QR-koodilla!)

Tämä selittää mm. sen, miksi myös lapset on rokotettava, vaikkei sillä näytä olevan mitään lääketieteellistä perustetta. Ja ajatella, jo nyt tiedetään, että "kaksi rokotusta lapsille ei riitä", vaikka lapset ovat tuskin vielä saaneet ensimmäistäkään. (https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/46ae8e0d-e145-47d7-a634-fe71df472961).  Selityksensä saa myös se, että liikuttavan nopeasti saatiin aikaan Euroopan yhteinen rokotehaittarahasto. Onhan ollut tiedossa, että jokaisen ”rokotteen” jälkeen tulee uhreja, mutta aina vähän erilaisia, koska grafeenin muotoa muunnellaan.

Entä miksi valtiot ovat suostuneet tähän? Uskon, että selityksenä on raha. Maailman rikkaimmat tahot (esim. megalomaninen Elon Musk) yhdessä lääkeyritysten kanssa ovat luvanneet valtavia rahasummia valtioille siitä hyvästä, että nämä sitoutuvat pakkorokottamaan koko väestön. Valtioiden tiedetään olevan taloudellisen romahduksen partaalla pitkään jatkuneen holtittoman taloudenhoidon, ja myös yleisten suhdanteiden seurauksena. Ne ovat tarttuneet tarjoukseen kuin viimeiseen oljenkorteen ja näkevät nyt talouskatastrofin aineksia siinä, jos kansaa ei saadakaan taipumaan rokotuksiin. Suomen hallitus on tällä hetkellä selvästi paniikissa, kun piikitykset eivät näytä sujuvan niiden sopimassa aikataulussa.

Kirjoitin vetoomuksen koronapassiasiassa eräälle vaikutusvaltaiselle henkilölle. Hänen vastauksestaan pystyin tulkitsemaan, että hän tietää ”pandemian” jatkuvan vielä kaksi vuotta. Se sopii hyvin yhteen sen kanssa, että tiedämme kokeeseen sisältyvän 7-8 piikkiä.

Muuten, jos ajattelet, että tämä on foliohattuilua, kehotan lukemaan Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisun Suomen sata uutta mahdollisuutta https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/julkaisut/Documents/tuvj_1+2018.pdfm ja sieltä etenkin sivut 189-190.