WHO on todennut, että apinarokkoon sairastuvat useinmiten homo- ja bimiehet, tai miehet, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa1. Samalla, ja tästä huolimatta, WHO on julistanut apinarokon yleisvaaralliseksi taudiksi2.

Kirjoitin elokuussa 2021 uudesta prep-lääkkeestä, joka ennaltaehkäisee HIV-viruksen tarttumista ja jota alettiin jakaa Suomessa ilmaiseksi 1.7.2021 (katso blogiarkiston kirjoitus 18.8.2021). Osoitin tuossa kirjoituksessani, että prepin jakamisesta aiheutuu yhteiskunnalle n. 100 000 000 euron kustannukset vuodessa. Tällä hetkellä todennäköisesti suurin osa homoseksiä harrastavista miehistä on ”prepillä”, ts. he voivat harrastaa seksiä "huoletta" ilman kondomia prepin ansiosta.

Jos apinarokko pääsääntöisesti tarttuu homoseksissä, se pystyttäisiin helposti saamaan kuriin yksinkertaisella keinolla – käyttämällä kondomia. Mutta luuleeko joku nyt, että homot luopuisivat tästä saavutetusta edusta ja siirtyisivät kondomin käyttöön juuri, kun heille on avautunut ihana, kumiton tulevaisuus? Ei tietenkään. Mieluummin julistetaan apinarokko yleisvaaralliseksi taudiksi, ja pian aletaan todennäköisesti kohdistaa puolipakollisia toimenpiteitä koko väestöön.

Tämä on konkreettinen esimerkki siitä, mikä seksuaalivähemmistöjen tavoite oikeasti on ja mihin mm. pride pyrkii: hallitsemaan koko yhteiskuntaa ja tekemään homoseksuaaleista etuoikeutetun eliittiryhmän.

 

  1. https://www.suomenmaa.fi/uutiset/harvinainen-apinarokko-on-levinnyt-eurooppaan-2/
    (tässä WHO muuten samalla myöntää, että homostelu on kulttuurinen ilmiö).

       2. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2794922