Koronavirusta on eri arvioiden mukaan liikkeellä jopa 10-kertainen määrä aikaisempaan huippulukemaan verrattuna. Samaan aikaan on maita, joissa epidemia ei ole päässyt kehittymään vakavaksi, tai joissa se on saatu hallintaan. Mistä tämä johtuu?

HS ihmettelee, miten Afrikan koronatilanne voi olla niin hyvä, vaikka rokotusaste on erittäin alhainen (https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007939828.html ). Tässä valtamedialle tyypillisessä muka-avarakatseisessa ja monipuolisessa katsauksessa käydään tutkijoiden suulla läpi kaikki tekijät, jotka ovat voineet vaikuttaa asiaan. Paitsi sitä yhtä ja tärkeintä, eli ivermektiiniä. Sinnikkyys vaieta tästä vanhasta, halvasta lääkkeestä, jota Afrikassa on perinteisesti käytetty malariaa vastaan, ja joka toimii myös koronaa vastaan, on hämmentävä. Jos ivermektiini joskus sattumalta mainitaan, siihen muistetaan viitata halventavassa valossa ”hevosten loislääkkeenä”.

Toinen erinomainen esimerkki toimivasta koronastrategiasta on Japani. Japanissa on koronaepidemia saatu hallintaan, mutta valtamedia ei ole tästä lainkaan kiinnostunut. Allaolevasta linkistä pääset tutkimaan sekä Japanin että muiden maiden koronatilastoa kuvaajan muodossa:

(https://www.google.fi/search?q=koronatilanne+Japani&sxsrf=AOaemvJ2uEV1VlS9GCp23rd6oktxceYfjw%3A1638080629853&ei=dSCjYeLBM-HKrgTLyrOYDg&ved=0ahUKEwii0Ljwtbr0AhVhpYsKHUvlDOMQ4dUDCA4&uact=5&oq=koronatilanne+Japani&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgYIABAWEB4yBQgAEMsBOggIABCwAxDEAjoICAAQgAQQsAM6BwgAELADEB46BQgAEMQCOgcIIxDqAhAnOgQIIxAnOgQIABBDOgsIABCABBCxAxCDAToKCAAQsQMQgwEQQzoICAAQgAQQsQM6CAgAELEDEIMBOgsIABCABBCxAxDJAzoFCAAQkgM6BQguEIAEOgUIIRCgAToICAAQFhAKEB5KBAhBGAFQ1gdYuDRgvT5oA3AAeAKAAbwBiAG0GZIBBDMyLjaYAQCgAQGwAQrIAQTAAQE&sclient=gws-wiz) 

Mistä Japanin hyvä tilanne sitten johtuu? Se johtuu siitä, että siellä on elo-syyskuussa 2021 otettu uudet lääkkeet laajasti käyttöön koronan hoidossa (https://www.aa.com.tr/en/health/japan-approves-gsks-antibody-treatment-for-covid-19-patients/2376583). Artikkelin mukaan siinä mainitut kaksi uutta lääkettä vähentävät sairaalaan joutumisen ja kuoleman riskiä 79%. Tietojeni mukaan myös Ivermektin on käytössä Japanisssa. Toisin sanoen nämä lääkkeet toimivat täsmälleen yhtä hyvin kuin rokotteet sillä erotuksella, että terveitä ihmisiä eikä varsinkaan lapsia ei tarvitse jatkuvasti altistaa tuotteille, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta ja joiden teho hiipuu nopeasti. Lääkestrategian ansiosta epidemia on mahdollista saada hallintaan, sen sijaan rokotestrategialla ei, sillä ”vuotava” rokote luo suotuisat olosuhteet viruksen nopealle mutaatiokehitykselle. Tästä asiasta todistaa kovaa vauhtia Suomeen rantautuva omikron.

Japanin hyvästä tilanteesta ja siihen johtaneesta strategiasta ei tietenkään Suomessa julkaista mitään.

Jostain syystä Suomessa ei haluta ottaa käyttöön työkaluja, joilla epidemia voitaisiin saada kuriin. Sen sijaan rokottamattomien syyttely jatkuu ja saa aina vain pöyristyttävämpiä muotoja. Esim. nyt voit jo Tampereella tarkistaa, kuinka moni ihminen omalla asuinalueellasi ei ole ottanut rokotetta. On vain ajan kysymys, milloin näiden ihmisten nimet julkaistaan.

Koronapassi ja sen käytön laajentaminen ilman, että sen hyödyistä olisi mitään näyttöä edes teoreettisella tasolla, on osoitus siitä, että rokotteilla on jokin muu, euroopanlaajuinen tarkoitus kuin epidemian saaminen hallintaan. Tätä todistaa mm. se, että Ruotsissakin ollaan ottamassa passia laajasti käyttöön, vaikka koronatilanne siellä on huomattavasti parempi kuin mitä se oli ensimmäisenä koronavuonna ja esim. Suomeen verrattuna (katso Ruotsin tilanne edellä mainitusta tilastokartasta). Koronapassi onkin niin älytön ”väline”, että sille nauraisi itsensä kipeäksi, ellei ymmärtäisi, miten vakavasta ihmisoikeuksien loukkauksesta oikeastaan on kyse, ja mihin koronapassin käyttö tulee johtamaan. Se sinnikkyys, jolla nyt lietsotaan vihaa ja ajetaan rokottamattomia nurkkaan, on jotain täysin ennennäkemätöntä. Olemme todistamassa laajamittaista psykologista sotaa.