Laura Korpinen on ehdokkaani EU-parlamenttiin! Hänellä on aivan loistavia kirjoituksia Uuden Suomen blogissaan, katso linkki vasemmalla alhaalla. En voi olla lainaamatta tähän kaikkein herkullisinta, nimeltään Tämän päivän natsit:

"Haukkumasana ”natsi” juontaa juurensa saksalaiseen Kansallissosialistiseen puolueeseen, jossa ajateltiin, että natsit olivat parempia, ”ylempiä” suhteessa muihin. Nimensä mukaisesti kyse oli vasemmistolaisesta puolueesta.

Vaalikenttää nyt useamman kuukauden kiertäneenä olen saanut vastaanottaa huomattavan määrän hyvin huonoa käytöstä. Sanallisen ilkeilyn pystyn vaivatta ohittamaan olankohautuksella, onhan kaksikymmentä vuotta asianajotyössä minut siihen hyvin karaissut. Fyysistä koskemattomuuttani uhkaavista tilanteista olen selvinnyt vaalityössä kahdesti, onneksi pelkällä säikähdyksellä.

Selväksi on tullut se, että maassamme on suomalaisia, joille minä ja muut perussuomalaiset edustamme jotain hyvin alhaista, halveksuttavaa ja huonoa suhteessa heihin itseensä.

Mutta takaisin siihen mistä aloitin. Natsi oli alun perin se vasemmistolainen, joka katsoi olevansa parempi kuin muut ja joka oikeutti väkivaltansa muita kohtaan omaan paremmuuteensa vedoten.

Väitän, että tämä asiantila ei ole muuttunut kahdeksassakymmenessä vuodessa mihinkään."