Perussuomalaiset halusi selvittää onko koulujen yhteiskunnallinen opetus tasapuolista ja objektiivista. Perussuomalaiset ovat huolissaan siitä millainen kuva puolueesta annetaan oppilaille kouluissa. Tästä nousi hirveä haloo. Se, että peräti kerättäisiin koulujen ja opettajien nimiä on kuulemma painostamista ja maalittamista. OAJ:n Olli Luukkainen sanoo:  ”Minusta olisi yhtä lailla tuomittavaa, jos opetusta tarkkailtaisiin vaikka uskonnon tai sukupuolikysymyksen näkökulmasta” (https://yle.fi/uutiset/3-11737299).

Luukkainen ei ilmeisesti tiedä (tai ole tietävinään), että Vapaa-ajattelijoiden ilmiantopalvelu kantelupukki.fi on saanut toimia kaikessa rauhassa vuosikausia. Vapaa-ajattelijat kehottaa ilmiantamaan koulut ja opettajat jotka pitävät uskontoa esillä opetuksessa lain vastaisesti ja avustaa virallisen kantelun tekemisessä. Ja kyllä, kantelupukille lähetettävässä ilmiannossa kerätään koulujen ja opettajien nimiä!  

Perussuomalaisten huoli siitä, missä valossa puolue esitetään koululaisille, on täysin perusteltu. Laura Huhtasaaren vuonna 2018 julkisuuteen tuoma Suomeen vai kuoleen? – kollaasi on mitä ilmeisimmin vain jäävuoren huippu. 

https://www.extrauutiset.com/kuoleen-koulu-tekee-poliitikkoja-tunnetuksi-lapsille-mutta-miten-on-kieliopin-kanssa/ 

Suomeen%20vai%20kuoleen.jpg

Tätäkin asiaa pidettiin aikoinaan skandaalina. Ei tietenkään sitä, missä valossa Perussuomalaiset oli koulussa esitetty opiskelijoille, vaan sitä, että Huhtasaari oli menny julkaisemaan kuvan ILMAN LUPAA!!

On yleisesti tiedossa, että koulut on alistettu vihervasemmistoideologialle. Useimmat konservatiiviset ja/tai kansallismieliset opettajat eivät uskalla avata suutaan ja kertoa omia mielipiteitään  työpaikan menettämisen tai vähintään ei-toivotuiksi henkilöiksi leimaamisen pelossa. Ylläolevan valossa näyttää ilmeiseltä, että sitä Perussuomalaisia koskevaa mielipiteenmuokkausta ja pahan kätyriksi leimaamista, jota kouluissa yleisesti harjoitetaan, ei mistään hinnasta haluta myöntää eikä sen selvittämistä näin ollen sallita. On aika vaikeaa nähdä miten asiaa voitaisiinkaan selvittää ilman, että koulu ja opettaja mainitaan nimeltä. Nämä tiedothan täytyy antaa, jotta virallisen (ja laillisen) kantelun voi tehdä, kuten Kantelupukki tietää!